Coaste de porc prajite

Printeaza

Coaste de porc prajite din: coaste de purcel, ghimbir, ardei iute, sos de soia, zahar, anason, scortisoara, sare, ulei, ulei de susan, usturoi, ceapa verde, coriandru, zahar.

Ingrediente:

  • 1 kg coaste de purcel
  • 30 g ghimblr proaspăt
  • 1 ardei iute uscat
  • 40 ml sos de soia dark
  • 1 lingură de zahăr
  • 3 bucăţi de anason stelat
  • 1 băţ de scorţişoară
  • sare de mare după gust
  • ulei pentru prăjit

Pentru sos:

  • 60 ml sos de soia light
  • 1 lingură de ulei de susan
  • 10 g ghimbir proaspăt
  • 1 căţel de usturoi
  • 1 fir de ceapă verde
  • 4-5 fire de coriandru proaspăt
  • 1/2 lingură de zahăr

 

Mod de preparare:

Tăiaţi coastele de porc şi aşezaţi-le într-o cratiţă, acoperindu-le cu apă. Puneţi ardeiul iute, anasonul, ghimbirul tocat şi scorţişoara într-un tifon alimentar.

Legaţi tifonul, aşezaţi în cratiţă, apoi puneţi zahărul, sosul de soia şi sarea.

Fierbeţi timp de 2-3 ore, până când carnea devine fragedă şi se desprinde bine de oase.

Scoateţi coastele din cratiţă şi lăsaţi-le să se răcească. Prăjiţi-le apoi în baie de ulei fierbinte.

Pentru sos, tocaţi mărunt ceapa, ghimbirul şi usturoiul şi amestecaţi-le cu restul ingredientelor.

Serviţi coastele calde, alături de sos.

 

Coaste de porc prajite

Coaste de porc prajite

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Cocktail Margarita Mango Twist

Cocktail Margarita Mango Twist din: tequila, suc de lime, sirop de mango, gheata. Există trei categorii principale de tequila învechită, care se referă la durata maturării în butoaie de lemn: tequila blanco (neînvechită sau învechită foarte puțin timp), tequila reposado (învechită între 2 și 12 luni) și tequila añejo (învechită între 1 și 3 ani). […]

Cotlet de porc si cartofi la cuptor

Cotlet de porc si cartofi la cuptor din: cotlete de porc, cartofi, ceapa, usturoi, ulei de masline, sare, piper, cimbru, rozmarin, supa de legume.   Ingrediente: 4 cotlete de porc 4 cartofi medii 1 ceapă medie 2 căței de usturoi 2 linguri de ulei de măsline Sare și piper după gust Cimbru și rozmarin uscat […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.