Coaste de porc cu sos iute

Printeaza

Pune 1 kg de coaste de porc în apă, cât să le acopere, pune-le pe foc şi lasă-le să dea în clocot, apoi lasă-le să fiarbă la foc mocnit, 15 minute. Scoate-le, scurge-le bine de apă şi unge-le cu puţin sos Worcester.

Frige-le pe grătar câte 3-4 minute pe fiecare parte, până devin crocante. Intr-o tigaie, încinge 3 linguri ulei de floarea soarelui, adaugă 1 ardei roşu iute, tocat, 1 linguriţă pudră de ghimbir, 2 căţei de usturoi, tocaţi, 2 cepe verzi, tocate, şi o legătură de pătrunjel, tocat. Serveşte coastele cu sosul obţinut.

Coaste de porc cu sos iute

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.