Coaste de vita la cuptor cu sos de mustar

Printeaza

O reteta delicioasa de coaste de vita la cuptor cu sos de mustar din: coaste de manzat, ceapa, praz, telina, mustar, faina, smantana, foi de dafin, boabe de piper, cimbru, sare, piper macinat si unt.

Poate te intereseaza si Coaste de vita in sos de vin cu ciuperci

Ingrediente:Coaste de vita la cuptor cu sos de mustar

  • coaste de mânzat 1000 g
  • ceapă 60 g
  • praz 40 g
  • telină rădăcină 40 g
  • mustar 50 g
  • făină 20 g
  • smântână lichidă 40 ml
  • foi de dafin, boabe de piper, cimbru, sare, piper măcinat după gust
  • unt 20 g

 

Mod de preparare:

Se incalzeste cuptorul la 180C. În supa obtinută se adaugă coastele de mânzat și se fierb timp de 40 minute. Separat se realizează un rântas din cantităti egale de făină si unt.

Bucătile de coaste se scot din supă, se ung cu mustar, se introduc la cuptor pentru 15 minute, la temperatura de 185°C, timp în care se caramelizează usor.

Separat, se realizează sosul de mustar astfel: 150 ml de supă strecurată, rântas, smântână, iar înainte de servire, restul de mustar.

Coastele caramelizate se servesc cu sosul de mustar, cu cartofi wedges si salată verde.

Coaste de vita la cuptor cu sos de mustar

Coaste de vita la cuptor cu sos de mustar

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • coaste de vitel la cuptor
  • coaste de vita la cuptor
  • coaste de vitel

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.