Coaste de vita la cuptor cu sos de mustar
PrinteazaO reteta delicioasa de coaste de vita la cuptor cu sos de mustar din: coaste de manzat, ceapa, praz, telina, mustar, faina, smantana, foi de dafin, boabe de piper, cimbru, sare, piper macinat si unt.
Poate te intereseaza si Coaste de vita in sos de vin cu ciuperci
- coaste de mânzat 1000 g
- ceapă 60 g
- praz 40 g
- telină rădăcină 40 g
- mustar 50 g
- făină 20 g
- smântână lichidă 40 ml
- foi de dafin, boabe de piper, cimbru, sare, piper măcinat după gust
- unt 20 g
Mod de preparare:
Se incalzeste cuptorul la 180C. În supa obtinută se adaugă coastele de mânzat și se fierb timp de 40 minute. Separat se realizează un rântas din cantităti egale de făină si unt.
Bucătile de coaste se scot din supă, se ung cu mustar, se introduc la cuptor pentru 15 minute, la temperatura de 185°C, timp în care se caramelizează usor.
Separat, se realizează sosul de mustar astfel: 150 ml de supă strecurată, rântas, smântână, iar înainte de servire, restul de mustar.
Coastele caramelizate se servesc cu sosul de mustar, cu cartofi wedges si salată verde.
Coaste de vita la cuptor cu sos de mustar
Pofta buna!
Incoming search terms:
- coaste de vitel la cuptor
- coaste de vita la cuptor
- coaste de vitel