Coaste de vita cu sos

Printeaza

O reteta delicioasa de coaste de vita cu sos din: coaste de manzat, ketchup, otet de mere, suc de mere, zahar brun, sos warchestaire, usturoi, ceapa, sos tabasco, nucsoara, chilli, chimen, sare, sos de soia si supa de legume.

Ingrediente:Coaste de vita cu sos

  • coaste de mânzat 1200 g
  • ketchup 250 ml
  • otet de mere 10 ml
  • suc de mere  15 ml
  • zahăr brun  20 g
  • sos Worchestaire 2 g
  • usturoi proaspăt 10 g
  • ceapă albă 8 g
  • sos Tabasco 1 g
  • nucsoară, chilli pudră, chimen, sare după gust
  • sos soia 5 g
  • supă de legume 2000 ml

 

Mod de preparare:

Se realizează o supă din legume (telină, morcovi, ceapă, usturoi, rădăcini de pătrunjel, foi de dafin, sare si piper negru). În această supă se fierb coastele de mânzat pentru aproximativ 30 de minute, la foc mediu

După fierbere, cu ajutorul unei pensule se ung coastele de mânzat cu sos realizat din ketchup, suc de mere, otet de mere, zahăr brun, sos Worchestaire, usturoi, ceapă tocată, chilli pudră, chimen si sos de soia

Acest sos a fost fiert în prealabil aproximativ 10 minute (pentru a se topi zahărul) Coastele de mânzat vor fi asezate într-o tavă și date la cuptor timp de 20-25 minute la o temperatură de 180°C. Se serveste cu sos sau mustar.

Coaste de vita cu sos

Coaste de vita cu sos

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.