Coaste de vitel cu morcov si ceapa verde din: coaste de viţel, zahar, morcovi tineri, ulei de turnesol, ceapa verde, unt, supă de vită, smântână, patrunjel, sare, piper macinat.
Ingrediente:
1,2 kg coaste de viţel
1 lingură zahăr
2 legături de morcovi tineri
2 linguri ulei de turnesol
4 cepe verzi
30 g unt
1 cub supă de vită
150 g smântână
pătrunjel
sare
piper măcinat
Mod de preparare:
Se prepară supa, diluând cubul în 500 ml de apă fiartă. Uleiul şi untul se încing într-o cratiţă.
Se pune carnea şi se rumeneşte la foc mic, pe ambele părţi.
Se adaugă ceapa tocată mărunt, 200 ml de supă, se condimentează cu sare şi piper, apoi se acoperă şi se lasă la foc mic, 1 oră şi jumătate.
Se curăţă morcovii, se păstrează puţin din partea verde, apoi se opăresc 5 minute în apă fiartă sărată, se scurg de apă şi se pun în cratiţă, cu zahărul, după care se mai fierbe 30 de minute.
Spre sfârşit, se adaugă smântână şi pătrunjelul tocat şi se mai dă cu sare şi piper.
Coaste de vitel in crusta de ierburi aromatice din: ulei de masline, coaste de vitel, busuioc, chievs, patrunjel, rozmarin, tarhon, cimbru, boabe de piper, unt, pesmet, gruyere, cheddar. Ingrediente: 4 linguri ulei de masline 2 bucati coaste de vitel, 250 g fiecare cu tot cu os pentru crusta de ierburi: cate 1 mana mare de […]
O reteta gustoasa de coaste de vitel in coniac din: coasta de vitel, coniac, ceapa, morcovi, foi de dafin, suc de rosii, ulei si sare. Ingrediente: 600 g coastă de viţel 3 cepe 1 morcov 1 foaie de dafin 1 ceşcuţă cu coniac 100 ml suc de roşii ulei sare Mod de preparare: […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.