Coca cu branza sau varza

Printeaza

Coca cu branza sau varza din:  faina, apa, drojdie, branza, oua, varza, piper, ardei.

Ingrediente:

  • 2 kg faină
  • circa 2 l apă
  • 50 g drojdie pentru maia (o prepari cu câteva zile înainte, de preferat de seara, pentru a putea fi frământat aluatul a doua zi)

Pentru umplutură:

  • 2 kg brânză de vaci şi 7 ouă sau 1 varză mare
  • sare
  • piper
  • pastă de ardei

 

Mod de preparare:

Frămânţi aluatul şi îl laşi la dospit între o jumătate de oră şi o oră.

Intinzi un blat subţire şi îl umpli cu brânză amestecată cu ou sau cu varză călită. Pliezi marginile, le ungi cu ou bătut şi le dai la cuptorul încins, până devine aurie (15 minute la cuptorul cu lemne sau 20-25 de minute la cuptorul cu gaz, la 200 grade Celsius)

 

Coca cu branza sau varza

Coca_cu_branza_sau_varza

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Macarons cu Vanilie și Cremă de Brânză

Macarons cu Vanilie și Cremă de Brânză din: faina, zahar, albusuri, sare, extract de vanilie, branza, unt. Pentru iubitorii de dulciuri rafinate, macarons reprezintă o alegere perfectă. Aceste mici bijuterii ale patiseriei franceze combină finețea macarons-urilor cu o umplutură cremoasă și aromată, oferind o experiență gustativă de neuitat. Reteta Macarons cu Vanilie și Cremă de […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.