Cochilii cu ficat de pui
PrinteazaCochilii cu ficat de pui din: chochilii, ceapa, costita, ficat de pui, unt, ulei de masline, faina, supa si smantana.
- 1 pachet cochilii (sau orice tip de paste)
- 2 cepe
- 3 felii de costita (bacon)
- 500 g ficat de pui
- 50 g unt
- ulei de masline
- 1 lingura faina
- 1 cana supa
- 2 lingurita smantana
Mod de preparare:
Ceapa, tăiată mărunt, o căleşti în puţin ulei de măsline. Adaugi costiţa, tăiată cubuleţe, lăsând pe foc până se rumeneşte.
In altă tigaie, topeşti untul şi prăjeşti ficatul de pui, curăţat, spălat şi şters bine de apă. După ce s-a prăjit pe ambele părţi, adaugi ceapa, costiţa şi făina.
Amesteci bine, apoi torni supa, lăsând să fiarbă. Când e aproape gata, adaugi smântână şi laşi pe foc să dea în clocot.
Ficatul astfel pregătit îl serveşti cu cochilii fierte după indicaţiile de pe pachet.
Cochilii cu ficat de pui
Pofta buna!
poate iti place si:
Cochilii cu brânză şi ciuperci
O reteta de chochilii cu branza si ciuperci din: paste, branza topita, ciuperci, sare grunjoasa, ulei de masline, unt, chili, piper, parmezan, marar si smantana dulce. Ingrediente: 500 g paste tip cochilie 150 g branza topita 300 g ciuperci sare grunjoasa 1-2 lingurite ulei de masline 50 g unt o lingurita chili piper 2 linguri […]
Midii in sos de vin
Midii cu sos de vin din: midii, usturoi, ulei de masline, vin alb sec, suc de lamaie, patrunjel, sare, piper. Acest fel de mâncare este perfect pentru o cină specială sau o ocazie festivă, fiind apreciat de iubitorii de fructe de mare. Ingrediente: 1 kg midii proaspete 2 căței de usturoi, tocați mărunt 1 […]
Pofta buna!