Cochilii cu legume din: broccoli, ardei grasi, patrunjel, masline negre, usturoi, sare, paste in forma de cochilie, ulei de masline, supa de legume instant si piper. Ingrediente: 500 g broccoli 2 ardei grasi rosii 1 legatura patrunjel 40 g masline negre 1 catel de usturoi sare 350 g paste in forma de cochilie 2 linguri […]
Cochilii cu legume si patrunjel
PrinteazaCochilii cu legume si patrunjel din: rosii, ardei gras, ceapa verde, patrunjel verde, paste, ulei, sare si piper.
- 2 rosii
- 1 ardei gras
- 2 fire de ceapa verde
- 1 legatura patrunjel verde
- 300 g paste – cochilii mari
- 100 ml ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Punem la fiert în apă cu sare şi pastele. Le fierbem conform instrucţiunilor de pe pachet.
Când au fiert, le limpezim sub jet de apă rece şi le lăsăm să se scurgă.
Spălăm roşiile. Le opărim puţin în apă fiartă pentru a le decoji uşor. Preparăm sosul.
Tăiem cuburi roşiile decojite şi le punem la prăjit în 4-5 linguri ulei de măsline.
Le zdrobim cu o lingură de lemn şi adăugăm ardeiul tocat cubuleţe şi ceapa tăiată rondele.
Presărăm sare şi piper după gust şi asezonăm cu pătrunjel verde, tocat.
Cochilii cu legume
Pofta buna!
Cochilii cu brânză şi ciuperci
O reteta de chochilii cu branza si ciuperci din: paste, branza topita, ciuperci, sare grunjoasa, ulei de masline, unt, chili, piper, parmezan, marar si smantana dulce. Ingrediente: 500 g paste tip cochilie 150 g branza topita 300 g ciuperci sare grunjoasa 1-2 lingurite ulei de masline 50 g unt o lingurita chili piper 2 linguri […]
Pofta buna!