Cochilii cu somon gratinate

Printeaza

Cochilii cu somon gratinate din: cochilii de scoici, rosii, somon, svaiter, piper.

Ingrediente:

  • 24 cochilii de scoici mari
  • 3-4 roşii
  • 300 g fileuri de somon
  • 200 ml smântână
  • 150 g şvaiţer ras
  • piper alb

 

Mod de preparare:

Se pun cochiliile surate pe o tavă de dimensiuni potrivite. Se fierbe 3 minute peştele în apă cu sare şi puţin oţet.

In fiecare cochilie se aşterne o felie subţire de roşie, apoi bucăţele de peşte fiert.

Se pudrează cu piper alb, se acoperă cu smântână şi se rade caşcaval.

Se bagă în cuptorul încins, la foc moderat, şi se gratinează.

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 


poate iti place si:

Scoici cu smantana si vin alb

Scoici cu smantana si vin alb

Scoici cu smantana si vin alb din: scoici, ulei de masline, ceapa, vin alb, apa, sare, piper, patrunjel, usturoi. Ingrediente: 2 kg scoici proaspete, in cochilie 125 ml ulei de masline 2 cepe medii, tocate marunt 250 ml vin alb sec 4 linguri apa clocotita sare si piper dupa gust 2 linguri patrunjel tocat 1 […]

Scoici umplute cu parmezan

Scoici umplute cu parmezan

Scoici umplute cu parmezan din: scoici, ardei, ceapa, usturoi, coriandru, rosii, pesmet, parmezan, lamaie, ulei, sare, piper. Ingrediente: 500 g scoici în cochilie 4 ardei capia o ceapă doi căţei de usturoi două linguri coriandru tocat două roşii 350 g pesmet 100 g parmezan o lămîie ulei de măsline sare piper   Mod de preparare: […]

 

 

Scoici cu sos de hasmatuchi

Scoici cu sos de hasmatuchi

Scoici cu sos de hasmatuchi din: salote, sunca, ulei de masline, faina, vin, mustar, hasmatuchi, sare, piper, scoici. Ingrediente: 3 şalote 100 g şuncă 2 linguri de ulei de măsline 1 lingură de făină 150 ml vin alb sec linguriţă de muştar linguri de hasmaţuchi tocat mare sare piper 1 kg scoici curăţate   Mod […]

Scoici scallop cu sos de rosii

Scoici scallop cu sos de rosii

Scoici scallop cu sos de rosii din: scoici scallop, bulion de peste, sac de portocala, vin alb sec, otet de vin alb, zahar pudra, piper negru, ulei de masline si frunze de busuioc. Ingrediente: 10-15 scoici scallop Pentru sos: 225 g roşii 50 ml bulion de peşte sucul de la 1 portocală 2 linguri vin […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.