O reteta simpla de Cocktail Ginger’s Luck din: rachiu, ginger ale, angostura si lamaie Ingrediente: 3 cl rachiu (Weinbrand) Ginger Ale rece 1 strop de Angostura 1 lamaie Mod de preparare: Punem cuburile de gheata si o dunga mai mare de coaja de lamaie intr-un pahar de cocktail. Adaugam rachiul, Ginger Ale si Angostura.
Cocktail Abbey
PrinteazaCocktail Abbey din: gin, suc de portocale si cateva picaturi de Orange Bitter.
- Calitate – alcoolic
- Bază alcoolică – gin
- Pahar – cupă mică de cocktail
- Decoratiune – o visina
Se serveste in general după-amiază.
Ingrediente:
- 2/4 gin
- 2/4 suc de portocale
- câteva picături de Orange Bitter
Citat în numeroase reţetare internaţionale, este un cocktail clasic pentru după-amiază. Nu se cunoaşte originea numelui său (abbey, în limba engleză, înseamnă „mănăstire”).
Mod de preparare:
Se agită puternic în shaker toate ingredientele cu gheaţă cristalizată şi se toarnă, filtrându-l, în cupa mică pentru cocktail. Se decorează la sfârşit cu o vişină mică, aşezată pe marginea paharului.
Variante:
Prima constă, pur şi simplu, în înlocuirea picăturilor de Orange Bitter cu Angostura Bitter, servind, apoi, cocktailul într-un pahar old fashioned.
Varianta cea mai importantă este, însă, cea compusă din 2/4 gin, 1/4 suc de portocale, 1/4 vermouth roşu şl câteva picături de Orange Bitter.
Decorarea poate fi aceeaşi ca în reţeta de bază. în varianta crusta, marginea paharului, udată în prealabil cu suc de portocale, este trecută prin zahăr; în acest caz, decoraţiunea va fi o coajă de portocală tăiată în spirală.
Cocktail Abbey
Savurati!
O reteta simpla de Cocktail Gin Safari din: gin, lichior Amarula, tonic, lamaie si cirese de cocktail. Ingrediente: 4 cl gin 2 stropi de lichior Amarula tonic lămâie cireşe de cockteil Mod de preparare: Punem cuburi de gheaţă în paharul de whisky, adăugăm ginul şi lichiorul Amarula. Completăm cu gin tonic rece. Servim cu […]
Savurati!
Vreau si eu sa gust din Cocktail Abbey
N-am auzit de cocktailul asta