Cocktail Absint Suissesse

Printeaza

Cocktail Absint Suissesse din: absint, crema de menta, sirop de migdale, frisca, albus de ou.  Un cocktail original din New Orleans potrivit pentru brunch, aromat si usor de preparat.

Absintul este o băutură alcoolică distilată, care conține în general alcool etilic, anason și un extract de plante numit artemisia absinthium (planta de pelin).

Absintul a fost inventat în Elveția în secolul al XVIII-lea și a devenit popular în Franța în secolul al XIX-lea, unde a fost consumat de artiști, scriitori și alte personalități ale vremii.

retete

Ingrediente:

  • 45 ml absint (absinthe)
  • 15 ml crema de menta
  • 15 ml sirop de migdale
  • 15 ml frisca
  • 1 albus de ou

Mod de preparare:

Adaugati toate ingredientele intr-un shaker si agitati foarte bine.

Incorporati gheata in recipient si agitati din nou foarte bine.

Turnati intr-un pahar si serviti.

 

 

Savurati!

 

 

 

 


poate iti place si:

Cocktail cu absint, gin si vermut

Cocktail cu absint, gin si vermut din: gin, lichior de portocale, absint, vermut si coaja de lamaie. Ingrediente: 90 ml de gin 15 ml de lichior de portocale 15 ml absint vermut sec coaja de portocala   Mod de preparare: Se raceste paharul de cocctail. Intr-un pahar cu gehata se toarna ginul absinate si se […]

 

Cocktail Absinthe Martini

Cocktail Absinthe Martini

O reteta simpla de Cocktail Absinthe Martini din: gin, vermut sec si lichior. Ingrediente: 60 ml gin 15 ml de vernut sec 1/8 de lingura de lichior pe baza de plante   Mod de preparare: Se amesteca bine toate ingredientele intr-un pahar racit.

 

 

Savurati!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.