Cocktail cu absint, gin si vermut din: gin, lichior de portocale, absint, vermut si coaja de lamaie. Ingrediente: 90 ml de gin 15 ml de lichior de portocale 15 ml absint vermut sec coaja de portocala Mod de preparare: Se raceste paharul de cocctail. Intr-un pahar cu gehata se toarna ginul absinate si se […]
Cocktail Absint Suissesse
PrinteazaCocktail Absint Suissesse din: absint, crema de menta, sirop de migdale, frisca, albus de ou. Un cocktail original din New Orleans potrivit pentru brunch, aromat si usor de preparat.
Absintul este o băutură alcoolică distilată, care conține în general alcool etilic, anason și un extract de plante numit artemisia absinthium (planta de pelin).
Absintul a fost inventat în Elveția în secolul al XVIII-lea și a devenit popular în Franța în secolul al XIX-lea, unde a fost consumat de artiști, scriitori și alte personalități ale vremii.
Ingrediente:
- 45 ml absint (absinthe)
- 15 ml crema de menta
- 15 ml sirop de migdale
- 15 ml frisca
- 1 albus de ou
Mod de preparare:
Adaugati toate ingredientele intr-un shaker si agitati foarte bine.
Incorporati gheata in recipient si agitati din nou foarte bine.
Turnati intr-un pahar si serviti.
Savurati!
poate iti place si:
Cocktail cu absint, gin si vermut
Cocktail Absinthe Martini
O reteta simpla de Cocktail Absinthe Martini din: gin, vermut sec si lichior. Ingrediente: 60 ml gin 15 ml de vernut sec 1/8 de lingura de lichior pe baza de plante Mod de preparare: Se amesteca bine toate ingredientele intr-un pahar racit.
Savurati!