Cocktail Absint Suissesse din: absint, crema de menta, sirop de migdale, frisca, albus de ou. Un cocktail original din New Orleans potrivit pentru brunch, aromat si usor de preparat. Absintul este o băutură alcoolică distilată, care conține în general alcool etilic, anason și un extract de plante numit artemisia absinthium (planta de pelin). Absintul a […]
Cocktail cu absint si vodca
PrinteazaCocktail cu absint si vodca din: gheata vodca, lichior de capsuni, vin roze, absint, capsuni. Sec și dulce, acest cocktail este o băutură de vară, făcută cu vodcă și o strop de absint.
Ingrediente:
- gheaţă
- 30 ml vodcă
- 15 ml lichior de căpșuni
- 130 ml vin roze sec
- 2 picaturi de absint
- pumn mic de capsuni, decojite si feliate, pentru a ornat
Mod de preparare:
Umpleți un pahar de vin cu gheață. Se toarnă vodca, lichiorul de căpșuni și vinul, se agită peste două picaturide absint și se amestecă bine.
Amestecați feliile de căpșuni, apoi serviți.
Informatii nutritionale aproximative:
- Calorii: 212 kcal
- carbohidrați: 8 g
- zaharuri: 8 g
- proteină: 0,1 g
- sare: 0,02 g
Savurati!
poate iti place si:
Cocktail Absinthe Martini
O reteta simpla de Cocktail Absinthe Martini din: gin, vermut sec si lichior. Ingrediente: 60 ml gin 15 ml de vernut sec 1/8 de lingura de lichior pe baza de plante Mod de preparare: Se amesteca bine toate ingredientele intr-un pahar racit.
Cocktail cu portocala si vodca
Cocktail cu portocala si vodca din: vodcă, suc de portocale, zahăr brun, gheata. Ingrediente: 50 ml vodcă 500 ml suc de portocale 2 linguri zahăr brun 4 cuburi de gheata Mod de preparare: Zdrobeşti cuburile de gheaţă într-un borcan şi torni peste ele sucul de portocale şi vodca. Infitetezi capacul şi agiţi bine. Stropeşti […]
Savurati!