Cocktail Aperol cu busuioc şi căpşuni
PrinteazaO reteta simpla de Cocktail Aperol cu busuioc şi căpşuni din: busuioc, apa, aperol, limonada si capsuni.
- o legătură mică de busuioc
- 500ml apă
- 500ml de Aperol
- 1,5 litri de limonadă
- 200g de căpşuni
Mod de preparare:
Cu o noapte înainte, se mixează în robotul de bucătărie frunzele unei legături mici de busuioc cu 500ml apă. Se umplu 2-3 tăvi de cuburi de gheaţă cu acest amestec şi se congelează peste noapte, până devin solide.
În ziua servirii, se amestecă într-o carafă mare 500ml de Aperol cu 1,5 litri de limonadă de la frigider. Se adaugă câteva cuburi cu amestec de busuioc şi 200g de căpşuni de la frigider. Se mixează şi se serveşte.
Cocktail Aperol cu busuioc şi căpşuni