Cocktail Blondie

Printeaza

O reteta simpla de Cocktail Blondie din: caise, piersici, zahar, zahar vanilat, zeama de lamaie, zer, lichior de piersici si inghetata de vanilie.

Ingrediente:Cocktail Blondie

  • 150 g caise coapte (fara samburi)
  • 300 g piersici coapte (fara samburi)
  • 30 g zahar
  • 1 plic de zahar vanilat
  • zeama unei lamai
  • 500 g zer
  • 2 cl lichior de piersici
  • 4 globuri de inghetata de vanilie

 

Mod de preparare:

Spalam fructele si scoatem samburii, apoi le taiem in bucati. Le punem in mixerul electric, impreuna cu zaharul, zaharul vanilat si zeama de lamaie, si mixam.

La viteza mica adaugam zerul si lichiorul de piersici. Turnam in patru pahare de desert mai mici si adaugam cate un glob de inghetata.

Cocktail Blondie

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.