Cocktail Bombay Punch

Printeaza

O reteta simpla de Cocktail Bombay Punch din: rom alb, lichior de portocale, suc de portocale, suc de ananas, zeama de lamaie, sirop de grenadine si felii de lamaie.

Ingrediente:Cocktail Bombay Punch

  • 4 cl rom alb
  • 1 cl lichior de portocale
  • 4 cl suc de portocale
  • 4 cl suc de ananas
  • 2 cl zeama de lamaie
  • 1 strop de sirop de grenadine
  • felii de lamaie

 

Mod de preparare:

Ingredientele, impreuna cu siropul de grenadine, se mixeaza bine cu cuburi de gheata in shaker, apoi se toarna bautura intr-un pahar pentru bauturi lungi, peste cuburi de gehata proaspete.

Se decoreaza cu felii de lamaie.

 

 

Savurati!

 

 

 

 

 


poate iti place si:

Cocktail Spicy Tea

Cocktail Spicy Tea

O reteta simpla de cocktail spicy tea din: vanilla infused light rum,  orange syrup, fresh lemon juice, strong orange & cinnamon tea infused, julienne cut orange peel stripes, drops of cinnamon tincture si top ginger ale. Un ceap ce poati fi preparat atat cald cat si rece. Ingrediente: 40 ml vanilla infused light rum 25 […]

Cocktail Red Square Tea

Cocktail Red Square Tea

O reteta simpla de cocktail red square tea din: vodka, pink grapefruit syrup, fresh lemon juice, strong cold berry tea infusion, julienne cut grapefruit peel stripes  si top ginger ale. Ingrediente: 40 ml vodka 25 ml pink grapefruit syrup 20 ml fresh lemon juice 80 ml – 100 ml strong cold berry tea infusion julienne cut […]

Cocktail Alexandra

Cocktail Alexandra

O reteta simpla de Cocktail Alexandra din: brandy, lichior de cafea, cafea, frisca, limeta si nucsoara. Ingrediente: 1,5 cl brandy 1,5 lichior de cafea 5 cl cafea 2 cl frisca lichida limeta nucsoara   Mod de preparare: Mixam bine in shaker, brandy-ul, cafeaua si lichiorul de cafea impreuna cu gheata. Apoi turnam amestecul in paharul […]

 

 

Cocktail Fantezie

Cocktail Fantezie

O reteta de cocktail fantezie din: rodii, zahar, lamai, bitter, apa, gheata si zahar. Ingrediente: 5-6 rodii 50 g zahăr 2 lămâi 200 ml bitter 1 l apă rece 5 cuburi de gheaţă Pentru decor: 150 g zahăr   Mod de preparare: Sucul astfel obţinut, pune-l pe foc împreună cu zahărul. Amestecă uşor şi lasă-l […]

 

 

 

Savurati!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.