Gin and French Cocktail Calitate – alcoolic Bază alcoolică – gin Pahar – cupă de cocktail Categorie – Vermouth drinks Decoraţiune – o cojiţă de lămâie cufundată în lichid Se serveste înainte de mese Ingrediente: 6/10 gin 4/10 vermouth dry Apare în America, în jurul anilor ’30. Denumit la origine Fifty-Fifty, pentru […]
O reteta de Cocktail Gibson din: rom si vermuth dry. Calitate – alcoolic Bază alcoolică – gin Pahar – cupă dublă de cocktail Categorie – Vermouth drinks Decoraţiune – o ceapă mică, dulce, pentru cocktail, cufundată în lichid Se serveste înainte de mese Ingrediente: 9/10 rom 1/10 vermouth dry Reţetele diferite propuse […]
General Harrison’s Cocktail Calitate – fără alcool Bază alcoolică – nici una Pahar – tumbler mare Categorie – Milk drinks Decoraţiune – un praf de nucşoară rasă la suprafaţă Se serveste la orice oră Ingrediente: un ou 10 cl lapte proaspăt un ci sirop de zahăr câteva picături de suc de lămâie […]
Frozen Spirits Cocktail Calitate – alcoolic Baza alcoolică – brandy Pahar – cupă dublă de cocktail sau old fashioned Categorie – Brandy drinks Decoraţiune – paie Se serveste după-amiaza, seara şi noaptea Ingrediente: 3 cl brandy un cl rom alb un galbenus de ou cateva picaturi de […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.