Cocktail Brasil Basil Smash

Printeaza

Cocktail Brasil Basil Smash din: sagatiba pura, frunze de busuioc, lime, sirop de trestie de zahar.

Cocktail-ul este o băutură amestecată, preparată din ingrediente alcoolice și non-alcoolice, care poate fi servită într-un pahar decorat și poate fi garnisit cu fructe, frunze sau alte elemente decorative. Iată o scurtă istorie a cocktail-urilor:

Originea cocktail-urilor nu este clară și există mai multe teorii cu privire la modul în care acestea au apărut. Unii susțin că termenul “cocktail” a fost utilizat pentru prima dată în Statele Unite ale Americii în jurul anului 1800 și se referă la un amestec de băuturi distilate, zahăr, apă și bitters.

 

Ingrediente:Cocktail_Brasil_Basil_Smash

  • 50 g Sagatiba Pura
  • 10 frunze proaspete de busuioc
  • 1/2 lime
  • 15 ml sirop de trestie de zahar

 

 

Mod de preparare:

Busuiocul se piseaza si se transforma intr-o pasta.

Se adauga zeama de lime si zaharul, amestecandu-se bine.

Apoi se toarna Sagatiba, se umplue paharul cu cuburi de gheata si se agita.

La final, se garniseste cu o frunza de busuioc.

Cocktail_Brasil_Basil_Smash

 

Savurati!

 

 

 

 

 


poate iti place si:

retete

Cocktail Highball

O reteta simpla de Cocktail Highball din: bourbon, ginger ale si coaja de lamaie. Ingrediente: 6 cl Bourbon Ginger Ale coaja de lamaie   Mod de preparare: Turnam Bourbon si cuburi de gheata intr-un pahar pentru bauturi lungi. Completam cu ginger Ale si agatam pe marginea paharului o coaja subtire de lamaie.

Cocktail Abstract

Rusty Nail Cocktail

O reteta simpla de Rusty Nail Cocktail din: whisky scotian, drambuie si coaja de lamaie. Ingrediente: 3 cl whisky scotian 3 cl Drambuie coaja de lamaie   Mod de preparare: Amestecam whisky-ul cu Drambuie si cu multa gheata intr-un pahar de whisky. Adaugam in final coaja de lamaie. Proportiile de mixare pot fi schimbate dupa […]

 

Cocktail After Diner

Cocktail After Dinner Drink

O reteta simpla de Cocktail After Dinner Drink din: whisky irlandez, lichior de migdale, frisca si nucsoara macinata. Ingrediente: 3 cl whisky irlandez 3 cl lichior de migdale 5 cl frisca nucsoara macinata   Mod de preparare: Agitam whisky-ul, lichiorul si frisca pana cand marginea shakerului se abureste. Turnam bautura intr-un pahar de cocktail sau […]

 

 

Savurati!

 

 

 

1 comentariu

  1. Ce pofta mi-ai facut de un cocktail. Si asta arata de nu se poate

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.