Cocktail de capsune cu vin si sampanie rose

Printeaza

Cocktail de capsune cu vin si sampanie rose din: capsune, zahar pudra, vin alb, sampanie rose si apa minerala.

 

Ingrediente:

  • 2800 g capsune
  • 200 g zahar pudra
  • 700 ml vin alb sec
  • 700 ml sampanie rose
  • 300 ml apa minerala

 

 

Mod de preparare:

Cocktail de capsune cu vin si sampanie rose: Căpşunele se curăţă de codiţe şi se spală. scurg de apă şi se taie fiecare în două.

aşază fructele într-un bol de sticlă, se presară cu zahăr, iar deasupra se toarnă vinul. acoperă bolul şi se păstrează la frigider 3-4 ore. Inainte de servire, se adaugă şampania şi apa minerală şi se amestecă bine.

Fructele se aşază în cupe, iar deasupra se toarnă bău­tura rezultată. Se serveşte rece.

 

 

 

Savurati!

 

 

 

 

Cocktail cu fructe de padure si lamaie

fructe de padure, apa, miere, lamaie. Ingrediente: 4 linguri fructe de padure uscate 1 l apa zahar sau miere 4 felii de lamaie     Mod de preparare: Cocktail cu fructe de padure: Pui apa la fiert si cand incepe sa clocoteasca, adaugi fructele de padure si acoperi. Lasi […]

Cocktail de cirese – usor de preparat

sirop de cirese, zeama de lamaie, gheata, lamaie. Ingrediente: 500 ml sirop de cirese zeama de la 1 lamaie gheata cateva feliute de lamaie   Mod de preparare: Pui intr-un vas gheata, pe care o maruntesti, torni siropul de cirese, zeama de lamaie, apoi amesteci energic. In momentul servirii, adaugi cateva […]

Cocktail cu vin spumant si gin

din: gin, zeama de lamaie, zahar, sirop de soc, vin spumant, inghetata, zahar tos, zeama de lamaie, coaja de lamaie. Ingrediente: 75 ml de gin zeama de la 1/2 lamaie 2 linguri de zahar 500 ml sirop de soc 1 sticla de vin spumant 4 linguri inghetata pentru decor: […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.