Cocktail cu carne de pui si fructe din: carne de pui, grapefruit, kiwi, compot de ananas, salata verde, maioneza, rosii, masline, morcovi, sare, piper, patrunjel.
Ingrediente:
250 g carne pui fiarta
200 g grapefruit
120 g kiwi
120 g compot ananas
20 g salata verde
140 g maioneza
80 g rosii
10 g masline
150 g morcovi rasi
sare
piper
patrunjel frunze
Mod de preparare:
Carnea de pui se taie julienne si se amesteca cu fructele taiate cubulete.
Maioneza se condimenteaza cu sare si piper, apoi se adauga la compozitia de carne, amestecand pana se omogenizeaza.
Intr-o cupa de sampanie se aseaza morcovel, apoi compozitia de carne.
Se decoreaza cu frunze de salata verde, rosii taiate sferturi, rondele de ananas, masline, frunze de patrunjel.
O reteta de cocktail de pui din: aripioare sau piept de pui, castraveti murat, gogosar, ardei, porumb dulce, ridichi, faina, ulei, smantana, lamaie, hrean si sare. Ingrediente: 700 g aripioare sau piept de pui 300 g castraveti murati 1 gogosar mare 1 ardei galben 1 cutie porumb dulce 1 legatura de ridichi pentru sos: 1-1/2 […]
Cocktail Mara House cu carne pui si fructe Ingrediente: 250 g carne pui fiarta 200 g grapefruit 120 g kiwi 120 g compot ananas 20 g salata verde 140 g maioneza 80 g rosii 10 g masline 150 g morcovi rasi sare piper patrunjel frunze Mod de preparare: Carnea de pui se taie julienne […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.