Ceai de maracuja cu inghetata

Printeaza

O reteta simpla de Ceai de maracuja cu inghetata din: ceai de maracuja, apa, lichior de rodie si inghetata de maracuja.

Ingrediente:Ceai de maracuja cu inghetata

  • 10 linguri de ceai de maracuja
  • 3/4 l apa
  • 8 linguri de lichior de rodie
  • 250 g inghetata de maracuja

 

Mod de preparare:

Turnam apa fiarta pe ceaiul de maracuja, lasam 5 minute sa se infuzeze apoi il racim. Mixam ceaiul rece cu lichior si impartim in pahare pe inghetata.

Ceai de maracuja cu inghetata

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.