Cocktail cu clementine si votca

Printeaza

Cocktail cu clementine si votca din: clementine, Cointreau, votcă, Prosecco (Cava sau şampanie).

 

Ingrediente:

  • sucul de la 6 clementine, plus 2 pentru servit
  • 100ml de votcă
  • 100ml de Cointreau
  • 1 sticlă de Prosecco, Cava sau şampanie, bine răcită

 

 

Mod de preparare:

Pune în congelator câteva pahare de Martini (sau de şampanie).

Combină sucul de clementine, votca şi Cointreau într-o carafă, apoi tine-o la frigider oră (sau până la 1 zi).

Feliază subţire clementine pe care le vei folosi la garnisit.

Pentru a servi, pune câte o felie de clementină pe fiecare pahar îngheţat.

Umple-l pe jumătate cu cocktailul rece din carafă, apoi deschide sticla de vin spumant sau şampanie şi completează.

Cocktail cu clementine si votca

Cocktail_cu_clementine_si_votca

 

 

Savurati!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.