Cocktail Corail

Printeaza

Cocktail Corail din: rachiu de pere, fructe de passiflora, suc de ananas, kiwi, zmeura si sirop de menta.

Ingrediente:

  • 3 cl rachiu de pere
  • 3 cl lichior din fructe de passiflora
  • 4 cl suc de ananas
  • o felie de kiwi
  • bucati de zmeura

pentru crusta de zahar:

  • sirop de menta si zahar

 

Mod de preparare:

Cocktail Corail: Cufundam gura unui pahar de cocktail si mai intai in sirop de menta si apoi in zahar.

Mixam bine ingredientele cu gheata in shaker, apoi turnam bautura intr-un pahar.

Decoram cu o feli de kiwi si zmeura.

 

 

Savurati!

 

 

Cocktail cu whisky – usor de preparat

Cocktail cu whisky din: whisky, apa minerala, lamaie si frunze de menta. Un cocktail simplu si versatil pe care il puteti adapta dupa preferinta, va puteti juca cu mixul de bauturi si fructe.       Ingrediente: 50 ml whisky 100 ml apa minerala Felii de lamaie si frunze de menta pentru servire   Mod […]

Cocktail cu gin si vermut

Cocktail cu gin si vermut din: gin roz, vermut alb dulce, campari, aperol. Ingrediente: 50ml gin roz 50ml vermut alb dulce 30ml campari 30ml aperol     Mod de preparare: Puneti gheata maruntita in 2 pahare. Impartiti in mod egal ginul, vermutul, campari si aperolul, apoi amestecati. Serviti cu felii de portocale.     Savurati! […]

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.