Cocktail cu absint, gin si vermut

Printeaza

Cocktail cu absint, gin si vermut din: gin, lichior de portocale, absint, vermut si coaja de lamaie.

Ingrediente:www.freepix4all.com

  • 90 ml de gin
  • 15 ml de lichior de portocale
  • 15 ml absint
  • vermut sec
  • coaja de portocala

 

Mod de preparare:

Se raceste paharul de cocctail. Intr-un pahar cu gehata se toarna ginul absinate si se amesteca.

Prin paharul de cocktail se trace 15 ml de vermut sec si se arunca excesul.

Se pun celelalte ingrediente in pahar si se garniseste cu coaja de portocala.

 

 

Incoming search terms:

  • cocktail cu absint

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.