Cocktail cu ananas si sampanie
PrinteazaCocktail cu ananas si sampanie din: compot de piersici, ananas, portocale, coniac, lamaie, triplu sec, vin alb sec si sampanie.
- 400 g compot de piersici
- 1 conserva de ananas
- 2 portocale
- 100 ml coniac
- 1 lamaie
- 100 ml triplu sec
- 100 ml vin alb sec
- 700 ml sampanie
Mod de preparare:
Piersicile se taie cubuleţe, apoi, împreună cu zeama de compot, se aşază într-un bol. Ananasul se scoate din sirop şi se taie cubuleţe, care se adaugă piersjcilor. Deasupra, se toarnă şi zeama de la compot. Portocalele se curăţă de coajă şi se desfac în felii, care se adaugă apoi la restul fructelor.
Se adaugă zeama de lămâie, coaja rasă de lămâie, coniac triplu sec şi vinul. Se lasă să stea la rece. Se serveşte, adăugând pe loc şampania frape.