Cocktail cu cafea si coniac

Printeaza

O reteta simpla de Cocktail cu cafea si coniac din: cafea, galbenus, zahar, coniac si lapte pasteurizat.

Ingrediente:Cocktail cu cafea si coniac

  • 1 ceasca cafea tare
  • 1 galbenus
  • 1-2 lingurite de zahar
  • 2 linguri de coniac
  • 2 linguri de lapte pasteurizat

 

Mod de preparare:

Mixam galbenusul cu zahar, coniacul si laptele pasteurizat si turnam in shaker pe 2-3 cuburi de gheata. Adaugam cafeua rece si mixam bine. Trecem bautura printr-o strecuratoare de bar si o turnam in paharul de cocktail sau in cupa de sampanie si servim imediat.

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.