Cocktail cu clementine si votca
PrinteazaCocktail cu clementine si votca din: clementine, Cointreau, votcă, Prosecco (Cava sau şampanie).
Ingrediente:
- sucul de la 6 clementine, plus 2 pentru servit
- 100ml de votcă
- 100ml de Cointreau
- 1 sticlă de Prosecco, Cava sau şampanie, bine răcită
Mod de preparare:
Pune în congelator câteva pahare de Martini (sau de şampanie).
Combină sucul de clementine, votca şi Cointreau într-o carafă, apoi tine-o la frigider oră (sau până la 1 zi).
Feliază subţire clementine pe care le vei folosi la garnisit.
Pentru a servi, pune câte o felie de clementină pe fiecare pahar îngheţat.
Umple-l pe jumătate cu cocktailul rece din carafă, apoi deschide sticla de vin spumant sau şampanie şi completează.
Cocktail cu clementine si votca
Savurati!