Cocktail cu pepene rosu
PrinteazaCocktail cu pepene rosu din: suc de merisor, rodie, pepene, vodca, menta.
- suc de merişor acidulat
- câteva boabe de rodie
- 1/2 pepene roşu
- 1 ceaşcă cu vodkă
- frunze proaspete de mentă
Mod de preparare:
Pune sucul de merişor într-o formă de îngheţată. Adaugă câteva boabe de rodie şi congelează peste noapte.
Taie în jumătate un pepene rece. Curaţa-l de coajă şi de seminţe şi taie-l în cubuleţe pe care le mixezi intr-un blender.Trece piureul obţinut printr-o sită deasă.
Toarnă sucul obţinut intr-un vas înalt. Adaugă vodkă şi amestecă bine. Scoate sucul de merişoare congelat şi taie cuburi din el.
Adaugă multe frunze de mentă şi cuburi de suc de merişoare în vas.