Cocktail cu vin alb si sampanie

Printeaza

Cocktail cu vin alb si sampanie din: zahar, capsune, vin alb si sampanie.

Ingrediente:Cocktailuri_13

  • 100 g zahar
  • 1 kg capsune
  • 1500 ml vin alb
  • 750 ml sampanie

 

Mod de preparare:

Se pune o jumatate din cantitatea de capsuni, fara codite, in apa rece. Se taie in doua capsunile, se dau prin zahar si se pun intr-un vas.

Se adauga vinul alb si se lasa la macerat, in frigider toata noaptea.

Se spala restul de fructe si se pu intr-un vas de punch, peste care se toarna bautura deja preparata.

In momentul servirii se adauga vinul spumos.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.