Cocktail cu votca şi cardamom

Printeaza

O reteta simpla de Cocktail cu votca şi cardamom din: cardamom, marmelada de portocale, votca, cointreau, suc de lamaie si gheata.

Ingrediente:Cocktail cu votca şi cardamom

  • 12 păstăi de cardamom
  • 6 linguri de marmeladă de portocale, plus extra pentru servit
  • 400 ml de votcă
  • 125 ml de Cointreau
  • 4 linguri suc de lămâie
  • gheaţă, pentru servit

 

Mod de preparare:

Într-un mojar se zdrobesc păstăile de cardamom până se deschid. Se topeşte marmelada într-o cratiţă, apoi se adaugă votca, amestecând. Se adaugă păstăile zdrobite.

Se mai lasă pe foc puţin – nu trebuie să fiarbă – doar să se încălzească.

Se lasă deoparte 20 de minute, apoi se strecoară. Se adaugă Cointreau-ul, sucul de lămâie şi se dă la rece.

Se serveşte în pahare de martini, cu puţină marmeladă pe fund, gheaţă şi câte o păstaie de cardamom ca decor.

 

Cocktail cu votca şi cardamom

Cocktail cu votca şi cardamom

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.