Cocktail de creveţi cu mango
PrinteazaCocktail de creveţi cu mango din: mango, creveti, usturoi, ulei, ardei gras, muguri de soia, rucola, otet de vin alb, otet balsamic, sare, piper si ulei de masline.
- 1 mango mare si copt
- 12 creveti preparati
- 2 catei de usturoi
- 2 linguri ulei
- 1 ardei gras mic, rosu
- 1 mana de muguri de soia
- 1 legatura rucola
- 2 linguri otet de vin alb
- 1 lingura otet balsamic
- sare
- piper macinat
- 4 linguri ulei de masline
Mod de preparare:
Mango se curăţă, se scoate pulpa şi se taie bucăţi. Ardeiul se spală, se scoate codiţa, se curăţă de seminţe şi se taie fâşii. Rucola se spală şi se taie fâşii mai mari. Creveţii se spală şi se scurg de apă. Usturoiul se curăţă şi se toacă mărunt. Creveţii şi usturoiul se călesc 4 minute în uleiul încins.
Se amestecă cele 2 tipuri de oţet cu ulei, sare şi piper şi se pun, cu restul ingredientelor, într-un castron. Se amestecă bine şi se serveşte în boluri separate.
Cocktail de creveţi cu mango
Pofta buna!
Si eu care credeam ca cocktailul asta e de baut :))
Mi-ai facut pofta, vreau sa gust si eu din asa ceva