Cocktail de trandafiri cu sampanie

Printeaza

Cocktail de trandafiri cu sampanie din: petale de trandafir, zahar, vin alb demisec, vin rosu demisec si sampanie.

Ingrediente:cocktail, cocktailuri, cocktailuri savuroase, cocktail delicioase, cocktailuri gustoase

  • 10 petale de trandafiri
  • 120 g zahar
  • 500 ml vin alb demisec
  • 500 ml vin rosu demisec
  • 500 ml sampanie demisec

 

Mod de preparare:

Petalele proaspete se desfac de pe floare şi li se îndepărtează părţile ţilbe sau gălbui. Se aşază într-un bol de sticlă şi se presară cu zahărul pudră. Se lasă să stea 15-20 de minute şi se toarfiă peste ele 500 ml vin alb. Se acoperă vasul şi se pune la frigider, pen­tru o oră.

Se scot apoi, cu o spumieră, peta­lele de trandafir, iar la vinul aromatizat se adaugă restul ingredientelor. Se serveşte imediat, deoarece aroma nu este persistentă în timp. La servire, în fiecare cupă, se aşază câte o petală de trandafir.

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.