Cocktail din fructe cu lichior si sampanie

Printeaza

Cocktail din fructe cu lichior si sampanie din: compot de visine, compot de piersici, capsune, coacaze, coniac, lichior de visine, vin alb si sampanie.

Ingrediente:

  • 200 g compot de visine
  • 200 g compot de piersici
  • 150 g capsune
  • 150 g coacaze
  • 100 ml coniac
  • 100 ml lichior de visine
  • 700 ml vin alb sec
  • 700 ml sampanie

 

Mod de preparare:

Intr-un bol, se amestecă compoturile, căpşunele şi coacăzele curăţate şi spălate.

Se adaugă coniacul, lichiorul şi vinul, apoi se aşază bolul acoperit, pentru o oră, la frigider.

Inainte de servire, se adaugă şampania frape.

 

 

Savurati!

 

 

 

1 comentariu

  1. Sa-mi dai si mie un paharel, sa ne veselim nitel :))

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.