Cocktail Dirty Martini

Printeaza

Cocktail Dirty Martini din: gin, vermut, suc de masline, masline. Un cocktail usor de pregatit pe care il puteti pastra la rece, gata sa fie servit in orice moment!

 

Ingrediente:

  • 300 ml gin
  • 60 ml vermut
  • 25 ml suc de masline (mix de sare, otet si apa in care se tin maslinele si care imprumuta aroma maslinelor)
  • masline verzi, pentru servire

 

 

Mod de preparare:

Amestecati intr-un recipient pentru cocktail ginul, vermutul si sucul de masline, apoi agitati bine.

Decantati intr-o sticla sterilizata si pastrati la rece pana la servire.

Garnisiti cu masline verzi si serviti!

 

 

Savurati!

 

 

 

 

 

Chocolate martini

Chocolate martini din: gin sau votca, ciocolata, lichior de ciocolata, gheata. Ingrediente: 200 ml de gin sau votcă 50 g de ciocolată neagră 100 ml lichior de ciocolată gheata coaja de lamaie   Mod de preparare: Se toarnă 200 ml de gin sau votcă într-o carafă. Se topesc 50 g de ciocolată neagră (cu concentraţie […]

Sapphire Martini

Barul Mezz Ultra Lounge, ce face parte din cazinoul Foxwoods Resort Casino din Connecticut, oferă un cocktail numit Sapphire. Martini, preparat din Blue Curacao, Bombay Sapphire Gin şi un strop de dry vermouth. Marginea paharului este acoperită cu zahăr albastru, iar băutura este servită împreună cu o pereche de cercei de argint marca Sterling, cu […]

 

Cocktail martini cu fructe confiate

Cocktail martini cu fructe confiate Ingrediente:  100ml apa 100gr zahar 50gr mix de fructe uscate 4 linguri zahar 4 lingurite amestec de condimente dulci 4 lingurite fructe confiate 100 ml gin 100ml vermut dulce rosu 20 ml rom brun gheata Mod de preparare: Pentru a face un sirop dulce, pune într-o oală 100ml de apă, […]

 

 

Savurati!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.