Cocktail cu ginseng şi coacăze negre

Printeaza

Cocktail cu ginseng şi coacăze negre: Aşază într-o cană 2 pliculeţe de ceai de ginseng şi coacăze roşii şi toarnă 100 ml de apă clocotită peste ele. Lasă să infuzeze timp de 1 oră, apoi îndepărtează pliculeţele.

Imparte ceaiul în 2 pahare de şampanie. Adaugă câte 1 cub de zahăr în fiecare pahar şi completează cu spumant.

Cocktail cu ginseng şi coacăze negre

Ingrediente:

  • 45 ml de gin
  • 30 ml de suc proaspăt de coacăze negre
  • 15 ml de sirop de ginseng
  • 15 ml de suc proaspăt de lămâie
  • Cuburi de gheață
  • Coajă de lămâie pentru decor

 

Mod de preparare:

Umpleți un pahar de cocktail cu cuburi de gheață pentru a-l răci.

Într-un shaker, combinați ginul, suc de coacăze negre, siropul de ginseng și sucul de lămâie.

Adăugați câteva cuburi de gheață în shaker și agitați bine timp de aproximativ 15-20 de secunde pentru a răci și dilua ingredientele.

Goliți paharul de gheață folosit pentru răcire și strecurați amestecul în paharul pregătit.

Decorati cocktailul cu o felie subțire de coajă de lămâie pe marginea paharului.

Savurați acest cocktail revigorant cu ginseng și coacăze negre imediat.

Acest cocktail este perfect pentru a vă revigora și a vă răsfăța simțurile cu aromele bogate de coacăze negre și ginseng. Poate fi savurat în orice moment al zilei sau poate deveni o băutură deosebită pentru evenimente speciale.

 

Savurati!

 

 

1 comentariu

  1. Alexandra Corneliu

    Cocktailul asta pare interesant

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.