Cocktail Homar Bloody Mary

Printeaza

Cocktail Homar Bloody Mary din: homar, vodca, suc de rosii, fructe de mare, suc de lamaie, sos, sare, piper.

 

Ingrediente:

  • 1 coadă de homar
  • 50 ml vodcă
  • 100 ml suc de roşii
  • 2 linguri sos din fructe de mare la conservă (calamari) pasate
  • 2 linguri suc proaspăt de lămîie
  • 2 linguri de ridichi proaspete, date pe partea cea mai fină a râzătorii
  • 1 linguriţă sos Worcestershire (anşoa, oţet, zahăr, sare, arome)
  • 1 linguriţă sos Tabasco (ardei iute roşu, oţet, sare)
  • sare şi piper după gust

 

 

Mod de preparare:

Fierbe coada de homar într-un vas fără capac timp de 13 minute, apoi trece-o într- un vas cu apă rece şi cuburi de gheaţă pen­tru 30 de secunde. Scoate carnea, tai-o în medalioane şi pune bucăţile la loc în cara­pace, apoi las-o deoparte.

 

Amestecă ingre­dientele rămase într-un shaker de cocteil, împreună cu o ceaşcă de gheaţă. Toarnă totul într-un pahar înalt şi adaugă gheaţă.

 

Crestează coada de homar pe lăţime, apoi pe lungime şi îndepărtează pe jumătate coaja de pe carne, după care aşază coada pe buza paharului.

 

Cocktail Homar Bloody Mary

 

 

Savurati!

 

 

 

1 comentariu

  1. buuun, as vrea sa gust si eu din asa ceva 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.