Stoarce o lămâie, o lămâie verde şi fă un piure din căpşuni – la blender sau cu mixerul.
Taie felii celelalte două lămâi, piersicile şi mărul şi amestecă bine toate ingredientele, în afară de apă şi gheaţă, până se dizolvă zahărul.
Poţi lăsa mixtura la frigider câteva ore, amestecând-o cu gheaţă şi apă minerală înainte de a servi cocktail-ul, pentru a păstra acidul apei şi gustul proaspăt.
Cocktail cu capsuni, rom si lamaie din: capsuni, suc de lamaie, rom, zahar, ghetata, menta. Ingrediente: 500 g capsuni 2 linguri suc de lamaie 1 cana rom 4-5 linguri zahar ghetata pisata frunze de menta Mod de preparare: Speli bine căpşunile, păstrând câteva pentru decor, şi le amesteci cu zahărul şi cu […]
Cocktail cu gin si aroma de lamaie din: gin, zahar pudra, lamaie, sifon, gheata, lamaie verde. Ingrediente: 50 ml gin 1 linguriţă zahăr pudră zeama de la 1/2 lămâie 250 ml sifon cuburi de gheaţă 1/2 felie de lămâie verde Mod de preparare: Se amestecă bine ginul cu o linguriţă de zahăr pudră, […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.