Cocktail Lay-Off

Printeaza

O reteta de cocktail Lay – Off din gin, suc proaspat de portocala, vermut alb si bitter campari.

  • Calitate – alcoolic Cocktail Lay-Off
  • Bazăgin
  • Pahar – cupă duba de cocktail
  • Categorie – Campari drinks
  • Decoraţiune – o jumătate de felie de portocală şi o cireaşă roşie pe margine

 

Se serveste înainte de mese

 

Ingrediente:

  • 4/10 gin
  • 3/10 suc proaspăt de portocale
  • 2/10 vermut alb
  • 1/10 Bitter Campari

Deşi este un bun aperitiv, recomand să fie consumat la orice oră, mărin-du-se doza de suc de portocale.

Preparare:

Se ameste­că rapid în shaker cele pa­tru ingrediente, cu gheaţă sfărâmată. Se toarnă în cupa dublă de cocktail şi se decorează cu jumătate de felie de portocală şi o cireaşă roşie pe margine.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.