Cocktail de legume si carne din: piept de pui, legume, porumb, smantana, castraveti murati, masline, marar.
Ingrediente:
1 piept de pui
200 g legume congelate
100 g porumb din conservă
100 g smântână
2-3 castraveţi muraţi (opţional)
măsline rondele (opţional)
mărar (opţional)
Mod de preparare:
Spală bine pieptul de pui şi pune-l la fiert în apă cu sare împreună cu legumele congelate.
Scoate carnea şi tai-o mărunt, scurge bine legumele. Aşază în castronele separate carnea, legumele, porumbul scurs şi smântână.
Pune în pahare un strat de carne, apoi legume, porumb şi smântână. Repetă până la umplerea paharului.
Pilaf cu legume si carne de vita din: orez, carne, rosii, ceapa, morcov, ulei, sare. Ingrediente: 200 g orez 350 g carne de vita 2 roşii o ceapă un morcov 2 linguri ulei sare Mod de preparare: Ceapa şi morcovul rase amândouă se pun la călit în ulei. Se presară cu sare. Se adaugă […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.