Cocktail cu lichior si merisoare
PrinteazaCocktail cu lichior si merisoare din: merisoare, lichior de portocale, cointreau, lichior disaronno, suc de portocale, zeama de lime, sirop de artar, gheata.
Ingrediente:
- 300g merişoare
- 100ml lichior de portocale sau Cointreau
- 1 lingură de lichior disaronno
- 100ml suc proaspăt de portocale
- 2 linguri zeamă de lime
- 2-3 linguri sirop de arţar
- 1 pungă mare de gheaţă zdrobită, pentru servit
Mod de preparare Cocktail cu lichior si merisoare:
Pune merişoarele, lichiorurile, sucul de portocale, zeama de lime şi siropul de arţar în robotul de bucătărie sau blender.
Pasează-le până când merişoarele sunt tocate cât de fin cu putinţă.
Strecoară cocktailul printr-o strecurătoare fină, apăsând pe merişoare cu o spatulă sau un polonic mic pentru a extrage tot lichidul.
Ţine-l la frigider până când urmează să-l serveşti.
Umple pahare mici cu gheaţă zdrobită, apoi toarnă peste ea cocktailul.
Savurati!