Cocktail Cobbler din: sherry, zahar, portocala, ananas. Un cocktail vechi din anii 1800 care poate fi preparat folosind lichior sau vin de mai multe feluri. Un cocktail este un fel de băutură amestecată, care conține unul sau mai multe tipuri de alcool și arome și unul sau mai multe lichioruri, sucuri de fructe, sosuri, miere, […]
Cocktail Mary Stuart
PrinteazaCocktail Mary Stuart din: coniac, drambuie si lamaie.
Ingrediente:
- 3 cl coniac
- 1 cl Drambuie
- o felie de lamaie
Mod de preparare:
Amestecam intr-un pahar de mixare cu gheata zdrobita coniacul cu Drambuie, apoi turnam intr-o cupa mai mica.
Decoram cu o felie de lamaie.
Savurati!
Cocktail Absint Suissesse din: absint, crema de menta, sirop de migdale, frisca, albus de ou. Un cocktail original din New Orleans potrivit pentru brunch, aromat si usor de preparat. Absintul este o băutură alcoolică distilată, care conține în general alcool etilic, anason și un extract de plante numit artemisia absinthium (planta de pelin). Absintul a […]
Cocktail cu limoncello si prosecco
Cocktail cu limoncello si prosecco din: limoncello, prosecco, apa minerala, cimbru. Un cocktail usor de preparat, savuros si potrivit pentru orice moment de relaxare. Ingrediente: gheata 50 ml limoncello 60 ml prosecco 30 ml apa minerala 1 crenguta cimbru Mod de preparare: Umpleti un pahar de vin cu gheata. Adaugati limoncello si umpleti […]
Cocktail Cherry Cobbler din: gin, cherry brandy, zahar, suc de lamaie. Se serveste cu paiul Cobbler a fost prima bautura servita cu pai, iar daca acum paiul este ceva obisnuit, la acea vreme era ceva extraordinar de neonisnuit. Este doar o coincidenta ca si shakerul a aparut in aceeasi vreme, respectiv sfarsitul secolului al 19-lea. […]