Cocktail Mistral

Printeaza

O reteta simpla de Cocktail Mistral din: zahar, grepfrut, apa minerala si menta. Este un cocktail non alcoolic. Bautura este mai gustoasa daca o servim cu cirese de cocktail si frunze de menta inghetate intr-un cub de gheata.

Ingrediente:Cocktail_Mistral

  • 2 lingurite de zahar
  • 6 cl suc de grepfrut
  • 0,15 cl apa minerala
  • 1 fir de menta mare si proaspata

 

Mod de preparare:

Turnam sucul de grepfrut si zaharul intr-un pahar pentru bauturi lungi, mixam bine, ca zaharul sa se dizolve.

Completam cu apa minerala rece, adaugam cuburi de gheata si decoram cu un fir de menta.

Cocktail_Mistral

 

1 comentariu

  1. Bine ai revenit cu cocktailurile

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.