Cocktail de peste cu legume
PrinteazaCocktail de peste cu legume din: ulei de floarea soarelui, pudra de curry, supa de legume, lapte, file de peste, legume, orez si patrunjel.
- 1 lingura ulei de floarea-soarelui
- 2/3 linguri pudra de curry
- 400 ml lapte degresat
- 1 cub de supa de legume
- 400 g file peste alb sau creveti
- 650 g amestec de legume congelate
- 400 g orez cu bobul lung
- 1 lingura patrunjel proaspat tocat
Mod de preparare:
Incinge uleiul intr-o tigaie incapatoare. Adauga laptele, cubul de supa, pudra de curry si lasa sa dea in clocot.
Fierbe la foc mic 5 minute. Adauga bucatile de file de peste alb sau crevetii, legumele si fierbe-le bine, timp de 10 minute.
Adauga patrunjelul tocat. Fierbe orezul conform instructiunilor de pe ambalaj.
Serveste cu amestecul de legume si peste.
Cocktail de peste cu legume
Pofta buna!