Cocktail de peste cu legume

Printeaza

Cocktail de peste cu legume din: ulei de floarea soarelui, pudra de curry, supa de legume, lapte, file de peste, legume, orez si patrunjel.

Ingrediente:Cocktail_de_peste_cu_legume

  • 1 lingura ulei de floarea-soarelui
  • 2/3 linguri pudra de curry
  • 400 ml lapte degresat
  • 1 cub de supa de legume
  • 400 g file peste alb sau creveti
  • 650 g amestec de legume congelate
  • 400 g orez cu bobul lung
  • 1 lingura patrunjel proaspat tocat

 

Mod de preparare:

Incinge uleiul intr-o tigaie incapatoare. Adauga laptele, cubul de supa, pudra de curry si lasa sa dea in clocot.

Fierbe la foc mic 5 minute. Adauga bucatile de file de peste alb sau crevetii, legumele si fierbe-le bine, timp de 10 minute.

Adauga patrunjelul tocat. Fierbe orezul conform instructiunilor de pe ambalaj.

Serveste cu amestecul de legume si peste.

Cocktail de peste cu legume

Cocktail_de_peste_cu_legume

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.