Cocktail cu piept de pui si sos Worcestershire

Printeaza

Cocktail cu piept de pui si sos Worcestershire

Ingrediente sos:

  • 3 linguri ketchup
  • 2 linguri sos Worcestershire
  • 2 linguri sus lamaie
  • 1 lingurita mustar
  • sare
  • 150 ml smantana

Ingrediente cacktail:

  • 2 bucati piept de pui (creveti, jambon, sunca Praga)
  • 1 avocado
  • 50 g frunze salata verde
  • praf boia
  • felii de lamaie

 

Mod de preparare:

Cocktail cu piept de pui si sos Worcestershire: Se amesteca bine ingredientele pentru sos pana se amogenozeaza, apoi se adauga si smantana. Se frig pe gratar pieptii de pui dezosati, apoi se taie carnea cubulete. Se curata de coaje si se taie cubulete avocado.

Se imparte salata in 4 cupe, se pune carnea si avocado si se stropesc cu sos. Se presara boia si se servesc cu felii de lamaie.

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.