Cocktail cu piept de pui si sos Worcestershire
PrinteazaCocktail cu piept de pui si sos Worcestershire
Ingrediente sos:
- 3 linguri ketchup
- 2 linguri sos Worcestershire
- 2 linguri sus lamaie
- 1 lingurita mustar
- sare
- 150 ml smantana
Ingrediente cacktail:
- 2 bucati piept de pui (creveti, jambon, sunca Praga)
- 1 avocado
- 50 g frunze salata verde
- praf boia
- felii de lamaie
Mod de preparare:
Cocktail cu piept de pui si sos Worcestershire: Se amesteca bine ingredientele pentru sos pana se amogenozeaza, apoi se adauga si smantana. Se frig pe gratar pieptii de pui dezosati, apoi se taie carnea cubulete. Se curata de coaje si se taie cubulete avocado.
Se imparte salata in 4 cupe, se pune carnea si avocado si se stropesc cu sos. Se presara boia si se servesc cu felii de lamaie.
Pofta buna!