Cocktail cu merisoare si lichior de portocale din: merişoare congelate, lichior de portocale, lichior Disaronno, suc proaspăt de portocale, zeamă de lime, sirop de arţar, gheaţă zdrobită. Ingrediente: 300 g merişoare congelate, dezgheţate înainte de a le folosi 100ml lichior de portocale 1 lingură de lichior Disaronno 100ml suc proaspăt de portocale 2 linguri zeamă de lime 2-3 linguri sirop de arţar, […]
Cocktail cu piersici si ceai
PrinteazaCocktail cu piersici si ceai din: apa, ceai, zahar, piersici, lamaie.
Ingrediente:
- 1 litru de apa
- 3 pliculete de ceai
- 8 linguri de zahar
- 2 piersici
- felii de lamaie
- 1 lamaie
Mod de preparare:
Se fierbe apa pentru ceai, atunci cand apa clocoteste se pun pliculetele de ceai pentru cateva minute si se adauga zaharul.
Cand ceaiul este gata (aveti grija sa nu lasati pliculetele prea mult timp pentru ca sa nu se innegreasca ceaiul), scoateti pliculete de ceai si adaugati piersicile taiate în felii si cateva felii de lamaie.
Se lasa cocktail-ul sa stea acoperit in vas pentru de cateva ore.
Se strecoara si cocktail-ul cu piersici si ceai se lasa sa se raceasca în frigider pana de servire.
Savurati!
Cocktail cu clementine si votca
Cocktail cu clementine si votca din: clementine, Cointreau, votcă, Prosecco (Cava sau şampanie). Ingrediente: sucul de la 6 clementine, plus 2 pentru servit 100ml de votcă 100ml de Cointreau 1 sticlă de Prosecco, Cava sau şampanie, bine răcită Mod de preparare: Pune în congelator câteva pahare de Martini (sau de şampanie). Combină sucul de clementine, votca […]
Merita, merita incercat acest cocktail