Cocktail de piersici cu sampanie si coniac

Printeaza

Cocktail de piersici cu sampanie si coniac din: piersici, zahar pudra, coniac, triplu sec, muscat ottonel, sampanie.

Ingrediente:

  • 800 g piersici
  • 150 g zahar pudra
  • 100 ml coniac
  • 100 ml triplu sec
  • 500 ml Muscat Ottonel
  • 700 ml sampanie

 

Mod de preparare:

Cocktail de piersici cu sampanie si coniac: Piersicile se curăţă de coajă şi de sâm­buri, apoi se taie în sferturi. Se presară cu zahăr şi se stropesc cu coniac şi triplu sec.

acoperă bolul şi se pune la frigider 90 de minute, după care se adaugă şi restul de vin şi şampanie, bine răcite.

aşază fructele în cupe şi deasupra se toarnă băutura pre­parată.

 

 

Savurati!

 

 

Cocktail cu ghimbir si cuisoare

Cocktail cu ghimbir si cuisoare din: suc de rodii, cuisoare, ghimbir, zahar, apa gazoasa. Ingrediente: 4 cani suc de rodii 4-5 cuisoare 2 felii groase ghimbir proaspat 2 linguri zahar apa gazoasa   Mod de preparare: Pui într-o cratiţă pentru fiert sucul de rodii, cuişoarele, feliile de ghimbir şi zahărul. Fierbi la foc mic 10- 15 […]

Cocktail cu fructe de padure si lamaie

Cocktail cu fructe de padure din: fructe de padure, apa, miere, lamaie. Ingrediente: 4 linguri fructe de padure uscate 1 l apa zahar sau miere 4 felii de lamaie     Mod de preparare: Cocktail cu fructe de padure: Pui apa la fiert si cand incepe sa clocoteasca, adaugi fructele de padure si acoperi. Lasi […]

 

Cocktail cu ghimbir si cuisoare

Cocktail cu ghimbir si cuisoare din: suc de rodii, cuisoare, ghimbir, zahar, apa gazoasa. Ingrediente: 4 cani suc de rodii 4-5 cuisoare 2 felii groase ghimbir proaspat 2 linguri zahar apa gazoasa   Mod de preparare: Pui într-o cratiţă pentru fiert sucul de rodii, cuişoarele, feliile de ghimbir şi zahărul. Fierbi la foc mic 10- 15 […]

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.