Cocktail de piersici cu sampanie

Printeaza

Cocktail de piersici cu sampanie din: piersici, zahar pudra, vin alb, sampanie si lichior de piersici.

Ingrediente:

  • 600 g piersici
  • 150 g zahar pudra
  • 500 ml vin alb sec
  • 700 ml sampanie demisec
  • 50 ml lichior de piersici

 

 

Mod de preparare Cocktail de piersici cu sampanie:

Se curăţă piersicile de coajă şi sâmburi, apoi se îndepărtează pieliţele rămase în locul sâmburilor.

De obicei, acestea dau un gust amărui băuturii. Se taie felii subţiri pulpa de fructe şi se aşază cu zahăr, în straturi succesi­ve, într-un bol de sticlă.

Se toarnă deasupra atâta vin cât să treacă peste fructe. Se pune bolul acoperit la frigider, până a doua zi.

Inainte de servire, se adaugă restul de vin şi şampania, iar la urmă se stropeşte cu lichiorul de piersici.

Se serveşte rece.

 

 

 

Pofta buna!

 

 

Cocktail Litchi Martini

Cocktail Litchi Martini din: vodca, lichior, suc, lime, gheata, lychee. Descoperă fascinația unui cocktail cu arome exotice care combină dulceața subtilă a lychee cu prospețimea lime-ului, creând Lychee Martini, o băutură sofisticată și încântătoare. Perfect echilibrat și surprinzător de revigorant, acest cocktail este alegerea ideală pentru serile speciale sau momentele în care dorești să te […]

 

Absintul: Descoperă Istoria, Secretele și Cocktailuri

Absintul: Descoperă Istoria, Secretele și Cocktailuri. Absintul, adesea denumit „Fée Verte” (Zâna Verde), este o băutură alcoolică învăluită în mituri, controversă și fascinație culturală. Origini și Descoperire Absintul își are originile în Val-de-Travers, o regiune din cantonul Neuchâtel al Elveției, la sfârșitul secolului al XVIII-lea. Inițial, a fost creat ca un elixir medicinal de către […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.