Cocktail Pina Colada – Un cocktail racoritor din: rom alb, suc de ananas, lapte de cocos, gheata.
Pina colada este un cocktail popular de origine portoricana, care este facut cu piure de ananas, lapte de cocos si rom alb. Acesta este o bautura racoritoare si dulce, perfecta pentru zilele calduroase de vara.
Pina colada a fost creată în anii 1950 în San Juan, Portorico. Se crede că băutura a fost inventată de bartenderul Ramón “Monchito” Marrero, care a lucrat la Caribe Hilton Hotel din San Juan. În căutarea unei băuturi care să reflecte atmosfera tropicală a insulei, el a experimentat cu diferite ingrediente și a creat rețeta pentru Pina Colada.
Ananasul este bogat în vitamina C și fibre, ceea ce îl face benefic pentru sistemul imunitar și digestiv, în timp ce laptele de cocos este o sursă bogată de acizi grași sănătoși și electroliți care ajută la hidratarea corpului.
Reteta Pina Colada:
Ingrediente:
60 ml rom alb
120 ml suc de ananas
60 ml lapte de cocos
cuburi de gheață
Mod de preparare:
Se amestecă ingredientele într-un blender până când sunt bine combinate și se toarnă într-un pahar mare.
Decorati cu o felie de ananas si un bat pentru cocktail.
Pina Colada din: gheata, ananas, crema de cocos, fulgi de cocos, rom alb. Ingrediente: 2 cesti gheață 1 ceasca ananas ¾ ceasca cremă de cocos rece fulgi de nucă de cocos 30l rom alb Mod de preparare: Amestecati toate ingredientele. Se toarnă într-un pahar și se presara fulgii de cocos. Serviti imediat. Pina Colada […]
Cocktail Pina Colada din: suc de ananas, crema de nuca de cocos, rom, gheata, ananas, cirese. Ingrediente: 1 1/2 cana suc de ananas 1/2 ceasca crema de nuca de cocos 1/2 cana rom 3 cesti de gheață ananas proaspat si cirese, pentru ornat Mod de preparare: Adăugați gheață într-un blender. Incorporati suc […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.