Cocktail cu rom alb – usor de preparat

Printeaza

Cocktail cu rom alb din: rodii, suc de cirese, sirop de zahar, rom alb, apa minerala, frunze de menta.

Ingrediente:Cocktail_cu_rom_alb

  • 2 rodii (sau 200 ml suc de rodii)
  • 200 ml suc de cireşe
  • 2 lingurite sirop de zahăr
  • 100 ml rom alb
  • apă minerală foarte rece
  • frunze de mentă

 

Mod de preparare:

Sucul de rodii şi cel de cireşe se amestecă bine.

Se adaugă siropul de zahăr şi romul.

În două pahare înalte, cu picior, se pun cam 6 cuburi de gheaţă.

Se toarnă deasupra amestecul şi se completează cu apă minerală.

Se decorează cu frunze de mentă.

Cocktail cu rom alb

Cocktail_cu_rom_alb

 

Savurati!

 

 

 

 


poate iti place si:

Cocktail Abstract

Cocktail Gibson

O reteta de Cocktail Gibson din: rom si vermuth dry. Calitate – alcoolic Bază alcoolică – gin Pahar – cupă dublă de cocktail Categorie – Vermouth drinks Decoraţiune – o ceapă mică, dulce, pentru cocktail, cufundată în lichid   Se serveste înainte de mese   Ingrediente: 9/10 rom 1/10 vermouth dry   Reţetele diferite propuse […]

 

General Harrison's Cocktail

General Harrison’s Cocktail

General Harrison’s Cocktail Calitate – fără alcool Bază alcoolică – nici una Pahar – tumbler mare Categorie – Milk drinks Decoraţiune – un praf de nucşoară rasă la suprafaţă   Se serveste la orice oră     Ingrediente: un ou 10 cl lapte proaspăt un ci sirop de zahăr câteva picături de suc de lămâie […]

Cum se prepara Cocktail Eye Opener

Frozen Spirits Cocktail

Frozen Spirits Cocktail Calitate – alcoolic Baza alcoolică – brandy Pahar – cupă dublă de cocktail sau old fashioned Categorie – Brandy drinks Decoraţiune – paie               Se serveste după-amiaza, seara şi noaptea   Ingrediente: 3 cl brandy un cl rom alb un galbenus de ou cateva picaturi de […]

Cum se prepara Cocktail Kama Sutra

Garibaldi Cocktail

Garibaldi Cocktail Calitate – slab alcoolizat Bază alcoolică – nici una Pahar – tumbler mjlociu Categorie – Campari drinks Decoraţiune – o jumătate de felie de portocală pe marginea paharului   Se serveste la orice oră   Ingrediente: 3/10 Bitter Campari 7/10 suc proaspăt de portocale   Apare în Italia, în 1960. Foarte iubit de […]

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.