O reteta de Cocktail Gibson din: rom si vermuth dry. Calitate – alcoolic Bază alcoolică – gin Pahar – cupă dublă de cocktail Categorie – Vermouth drinks Decoraţiune – o ceapă mică, dulce, pentru cocktail, cufundată în lichid Se serveste înainte de mese Ingrediente: 9/10 rom 1/10 vermouth dry Reţetele diferite propuse […]
Cocktail cu rom alb – usor de preparat
PrinteazaCocktail cu rom alb din: rodii, suc de cirese, sirop de zahar, rom alb, apa minerala, frunze de menta.
- 2 rodii (sau 200 ml suc de rodii)
- 200 ml suc de cireşe
- 2 lingurite sirop de zahăr
- 100 ml rom alb
- apă minerală foarte rece
- frunze de mentă
Mod de preparare:
Sucul de rodii şi cel de cireşe se amestecă bine.
Se adaugă siropul de zahăr şi romul.
În două pahare înalte, cu picior, se pun cam 6 cuburi de gheaţă.
Se toarnă deasupra amestecul şi se completează cu apă minerală.
Se decorează cu frunze de mentă.
Cocktail cu rom alb
Savurati!
poate iti place si:
General Harrison’s Cocktail
General Harrison’s Cocktail Calitate – fără alcool Bază alcoolică – nici una Pahar – tumbler mare Categorie – Milk drinks Decoraţiune – un praf de nucşoară rasă la suprafaţă Se serveste la orice oră Ingrediente: un ou 10 cl lapte proaspăt un ci sirop de zahăr câteva picături de suc de lămâie […]
Frozen Spirits Cocktail
Frozen Spirits Cocktail Calitate – alcoolic Baza alcoolică – brandy Pahar – cupă dublă de cocktail sau old fashioned Categorie – Brandy drinks Decoraţiune – paie Se serveste după-amiaza, seara şi noaptea Ingrediente: 3 cl brandy un cl rom alb un galbenus de ou cateva picaturi de […]
Garibaldi Cocktail
Garibaldi Cocktail Calitate – slab alcoolizat Bază alcoolică – nici una Pahar – tumbler mjlociu Categorie – Campari drinks Decoraţiune – o jumătate de felie de portocală pe marginea paharului Se serveste la orice oră Ingrediente: 3/10 Bitter Campari 7/10 suc proaspăt de portocale Apare în Italia, în 1960. Foarte iubit de […]
Pofta buna!