Cocktail cu vin spumant

Printeaza

Cocktail cu vin spumant din: capsune, lichior de portocale, vin spumant.

Ingrediente:Cocktail_cu_vin_spumant

  • 200 g capsune, curatate de codite, plus cateva pentru ornat
  • 75 ml lichior de portocale
  • vin spumant bine racit

 

Mod de preparare:

Mărunţeşte căpşunele împreună cu lichiorul în tocătorul electric dar păstrează deoparte câteva pentru ornat.

Trece totul prin sită şi dă la rece până în momentul servirii.

Umple paharele două treimi cu piureul şi adaugă vinul spumant. Amestecă şi ornează cu fructele păstrate deoparte.

Cocktail_cu_vin_spumant

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.