Pina Colada din: gheata, ananas, crema de cocos, fulgi de cocos, rom alb. Ingrediente: 2 cesti gheață 1 ceasca ananas ¾ ceasca cremă de cocos rece fulgi de nucă de cocos 30l rom alb Mod de preparare: Amestecati toate ingredientele. Se toarnă într-un pahar și se presara fulgii de cocos. Serviti imediat. Pina Colada […]
Cocktail Martini cu limeta din: gin, vermut, suc de limeta, gheata, maslina. Ingrediente: 50 ml gin 15 ml vermut sec 5 ml suc de limeta 5 cuburi de gheaţă 1 măslină verde Mod de preparare: Intr-un pahar de amestec, cu o linguriţă cu coada lungă, se omogenizează ginul, sucul de lămâie şi vermutul, adăugându-se […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.